Samplebox

Wil je graag ontdekken wat onze innovatieve verpakkingsoplossingen voor jouw product kunnen betekenen? Vraag dan nu onze samplebox aan en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van onze pouches zelf!

Onze samplebox is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde voorbeelden van onze verschillende pouchformaten, materialen en sluitingsopties. Of je nu een producent bent in de voedingsindustrie, cosmetica, huishoudelijke producten of andere sectoren, wij hebben de perfecte pouch voor jouw specifieke behoeften.

  verwachte verzenddatum maandag 17 juni
  Download werktekening

   24,95

  Verpakkingsoplossing

  De samplebox bevat een selectie van stazakken in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en sluitingen. Zo kun jij zelf de stazakken testen op:

  • Afmetingen: Past het product goed in de stazak? Is de stazak niet te groot of te klein?
  • Afwegen: Hoeveel weegt het product in de stazak? Is de stazak stevig genoeg om het product te dragen?
  • Uitstraling: Hoe ziet jouw product eruit in de stazak? Zie welke effecten je kan creëren met onze voorbeeld Pouches.
  • Bescherming: Hoe goed beschermt de stazak het product tegen licht, lucht, vocht en andere invloeden?
  • Materiaalkeuzes: Welk materiaal past het beste bij jouw product en de duurzaamheidsdoelstellingen?

  Met de samplebox kan jij vervolgens jouw eigen voorkeuren aangeven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Sluitingen: Wilt u een stazak met een hersluitbare zipper, een ventiel of een seal?
  • Vensters: Wilt u een stazak met een venster, zodat uw klanten uw product kunnen zien?
  • Bedrukking: Uiteraard zijn wij benieuwd hoe jou design eruit moet komen te zien aangezien we dat natuurlijk gaan realiseren voor je. Bekijk hoe je de bedrukking op de Pouch kan plaatsen inclusief jouw naam, logo en boodschap 🙂

  De samplebox kost slechts € 19,50 en wordt binnen 24 uur verstuurd. Je kunt de samplebox eenvoudig online aanvragen via het formulier hierboven. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging en een factuur.

  Bestel nu de samplebox en ontdek zelf de voordelen van stazakken van de pouchfabriek.nl

  De voordelen voor jou

  Met onze pouches bieden we niet alleen een praktische en aantrekkelijke verpakkingsoplossing, maar ook vele voordelen voor jouw bedrijf. Denk aan langere houdbaarheid, gemakkelijkere opslag en transport, verbeterde merkzichtbaarheid en duurzamere verpakkingskeuzes. Onze pouches zijn bovendien volledig aanpasbaar met op maat gemaakte bedrukkingen en sluitingsopties om jouw product nog beter te presenteren.

  Neem vandaag nog de eerste stap naar het verbeteren van jouw verpakkingsstrategie. Vul het formulier in en ontvang binnenkort jouw samplebox, zodat je onze pouches kunt zien, voelen en testen voordat je een definitieve keuze maakt.

  Bij Pouchfabriek.nl streven we ernaar om de beste verpakkingsoplossingen te bieden voor jouw producten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen met onze hoogwaardige pouches. Vraag nu jouw samplebox aan en ontdek de mogelijkheden!