Over ons

Onze Ambitie

Wij van de Pouchfabriek geloven dat jouw merk het verdient om gezien te worden met een mooie en duurzame verpakking!

 

Bij de Pouchfabriek is het onze missie om verpakkingen te realiseren die ervoor zorgdragen dat jouw merk de juiste aandacht krijgt. Door onze verpakkingsoplossingen kun je elke verpakking een uniek design geven. Onze pouches zijn samengesteld uit de meest optimale materialen. Hiermee presenteer jij aan jouw doelgroep een unieke verpakking die duurzaam en onderscheidend is.

Onze Focus

Bij de Pouchfabriek creëren we productreizen van begin tot eind. Wij zijn continu voor onze klanten op zoek naar nieuwe manieren om nog duurzamer te verpakken. Daar ligt onze focus.

 

Deze focus sluit naadloos aan bij de behoefte van onze klanten. Het productieproces is zeer efficiënt ingericht. Wij optimaliseren continue het productieproces en minimaliseren het verpakkingsafval. Wij adviseren klanten om te kiezen voor de meest duurzame manier van verpakken via de juiste materiaalkeuze.

 

Naast verschillende verpakkingsformaten en add-ons heb jij de keuze tussen conventionele en duurzame verpakkingsmaterialen. Profiteer van onze jarenlange verpakkingskennis en verhoog de waarde van jouw producten door aantrekkelijke  en duurzame verpakkingen.

Wie is de pouchfabriek

De Pouchfabriek is een innovatieve verpakkingsspecialist voor diverse marksegmenten, gericht op duurzaamheid en flexibiliteit. Met de meest geavanceerde technologie en kennis zijn wij in staat om onze klanten de mogelijkheid te geven om de hoogst haalbare verpakkingen te realiseren in drukkwaliteit, barrière eigenschappen en duurzaamheid. Door onze snelle levertijden helpt de Pouchfabriek organisaties om nieuwe producten en seizoensacties snel naar de markt te brengen. Wij richten ons voornamelijk op het produceren van stazakken ook wel (standup) Pouches of Doypacks genoemd.

De Pouchfabriek is onderdeel van Volkers. Volkers is een familiebedrijf dat zich al sinds 1925 als Design to Print/Publish specialist in de verpakkingswereld van zowel designers, retailers, fabrikanten, drukkers en e-commerce beweegt.

 

Onze milieuvriendelijke en recyclebare pouches zijn veelzijdig en geschikt voor bijna ieder toepassing. Of het nu gaat om voeding, (sport) supplementen, cosmetica, dierenvoeding, thee of koffie. De mogelijkheden zijn legio.
Elk gebruikt materiaal is onderworpen aan uitgebreide laboratoriumanalyses en heeft betrouwbare coatings tegen omgevingsinvloeden zoals zuurstof, vocht en UV-licht.

 

Het bestellen van pouches is al vanaf 1.000 stuks per design mogelijk, wat uniek is in de markt.

Met de meest geavanceerde print & afwerkingsmethoden en snelle levertijden biedt de Pouchfabriek nieuwe mogelijkheden. Behoeftes als; een snelle product introductie, vele designwissels, kleine oplages en dit alles in de hoogst haalbare kwaliteit. Hierdoor kunnen merken nieuwe introducties beter managen en nieuwe designs snel naar de markt brengen.

 

De Pouchfabriek levert kleine tot middelgrote verpakkingen, vanaf een oplage van 1.000 t/m 50.000 stuks. Altijd geleverd binnen 3 a 4 weken. Door deze flexibele aantallen en snelle levertijden voorkom je overtollige verpakkingen en wordt er bespaard in opslag en logistieke kosten.

De Pouchfabriek focust
op duurzaamheid!

Bij de Pouchfabriek creëren we productreizen van begin tot eind die klanten blij maken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om nog duurzamere verpakkingen te leveren. Dat is onze ambitie.
Deze ambitie sluit naadloos aan op onze klanten. Wij richten onze operatie en productieproces zeer efficiënt in, optimaliseren het tegengaan van verpakkingsafval en stimuleren klanten om te kiezen voor duurzame verpakkingsproducten.

Naast verschillende verpakkingsformaten en add-ons heb jij de keuze tussen conventionele en duurzame verpakkingsmaterialen. Profiteer van onze jarenlange verpakkingskennis en verhoog de waarde van uw producten door aantrekkelijke – en duurzame – verpakkingen.

Waarom de Pouchfabriek?

  • Duurzame verpakkingsoplossingen en concepten
  • Meerdere designs in kleine oplages vanaf 1000 stuks
  • Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd binnen 3 weken
  • Meest hoogwaardige druktechnologie
  • Gebruik van de meest innovatieve materialen
  • Gegarandeerd lage prijzen
Advies nodig voor pouch verpakking

Advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je advies nodig welk type verpakking voor jouw product geschikt is?

Vraag advies aan