Pouches voor Private label

Als fabrikant van private label producten, streef je ongetwijfeld naar een innovatieve, duurzame, en aantrekkelijke verpakking voor jouw assortiment. In dit opzicht biedt de stazak, ook wel bekend als een doypack, de perfecte oplossing. Een stazak is een flexibele verpakking die moeiteloos rechtop blijft staan en gemakkelijk te openen en te sluiten is.

Deze verpakkingsvorm biedt talloze voordelen voor zowel jou als jouw klanten, zoals:

  1. Kleine hoeveelheden: Bij Pouchfabriek kun je stazakken bestellen in kleine oplages, te beginnen vanaf slechts 1.000 stuks. Dit is ideaal wanneer je jouw producten wilt testen, promoten, of aanpassen. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp, formaat, kleur, en sluiting te kiezen voor jouw stazakken.
  2. Korte levertijden: Bij Pouchfabriek kun je vertrouwen op snelle levertijden, binnen slechts 20 werkdagen. Dit betekent dat je efficiënter kunt omgaan met jouw voorraadbeheer en kunt inspelen op de vraag van jouw klanten. Je hoeft niet langer vooruit te bestellen en grote hoeveelheden potten en labels op te slaan.
  3. Duurzaamheid: In vergelijking met traditionele potten is een stazak aanzienlijk duurzamer, omdat deze meer dan 70% minder verpakkingsmateriaal vereist om dezelfde hoeveelheid product te verpakken. Daarnaast is een stazak lichter en compacter, wat zowel transport- als opslagkosten verlaagt. Deze zakken bieden ook een uitstekende zuurstof-, vocht- en aromabarrière, waardoor de versheid en kwaliteit van jouw producten behouden blijven.
  4. Branding: Een stazak is een uitstekende manier om jouw producten te onderscheiden van de concurrentie. Met een ruim bedrukbaar oppervlak kun je jouw logo, tekst, afbeeldingen en kleuren prominent tonen. Bovendien kun je kiezen voor een natuurlijke papierlook die jouw producten een ambachtelijke en biologische uitstraling geeft. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende kenmerken toe te voegen aan jouw stazakken, zoals ritssluitingen, ventielen, afscheurlipjes en euro-gaatjes, om de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van jouw producten te verbeteren.
  5. Milieuvriendelijkheid: Een stazak draagt bij aan het verminderen van de milieubelasting van jouw verpakking. Bij Pouchfabriek kun je kiezen voor recyclebare of composteerbare materialen voor jouw stazakken, die voldoen aan de Europese duurzaamheidsnormen. Door te kiezen voor stazakken, laat je zien dat je begaan bent met het milieu en de toekomst van onze planeet. Met een stazak kun je jouw producten op een innovatieve, duurzame en aantrekkelijke manier verpakken en presenteren aan jouw klanten. Stazakken zijn geschikt voor diverse soorten producten, waaronder vloeistoffen, poeders, granen, snacks, cosmetica en meer.
Advies nodig voor pouch verpakking

Advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je advies nodig welk type verpakking voor jouw product geschikt is?

Vraag advies aan
× Advies nodig?