Een nieuw design voor jouw verpakking

Van ontwerp tot een prachtig eindproduct. Bij de Pouchfabriek kun je het materiaal van een pouch samenstellen, maar ook het design ervan door ons laten ontwerpen! Onze studio met gespecialiseerde designers is volledig ingericht op het ontwerpen van Pouches en daarmee perfect voor de nieuwe look en feel van jouw product.

Verpakkingsontwerp op maat door de Pouchfabriek

Bij de Pouchfabriek begrijpen wij het belang van een perfect verpakkingsontwerp in combinatie met de juiste materiaalkeuze. Onze expertise wordt herkent door de succesverhalen van onze klanten. Zien wij bijvoorbeeld dat het materiaal van de pouch biologisch moet zijn? Dan nemen wij dat op voorhand mee in het verpakkingsontwerp. Wij kennen de reikwijdte van kleuren, waardoor wij tot de mooiste uiting komen. Of je bij ons één tot twee maanden moet wachten tot de oplevering? Wij gaan direct voor je aan de slag, veelal binnen enkele weken hebben we zeker een basisontwerp staan voor jouw product.

Professioneel Design voor jouw pouchverpakking

Welk design spreekt jouw doelgroep het meeste aan? Bij de Pouchfabriek denken wij graag met je mee tijdens het ontwerpproces. Van basisontwerp tot uitgebreide visualisatie. We laten je een basisdesign zien, bestaande uit drie tot zes concepten. Het gewenste design werken wij verder uit en vertalen wij naar jouw complete productlijn. In een visualisatie brengen we dit design tot leven, zodat je alvast kunt zien hoe de verpakkingen eruit komen te zien. We maken de werktekeningen en het ontwerp drukklaar zodra jij tevreden bent. Een nieuw product verpakkingsontwerp kan bij de Pouchfabriek al vanaf €495!

Samenwerken met externe vormgever?

Heb je al een grafisch vormgever ingeschakeld? Geen probleem! Bij de Pouchfabriek staan wij klaar om jouw ontwerp te beoordelen en nemen we een begeleidende positie in. We controleren het ontwerp en geven indien nodig op basis van onze expertise feedback. Denk hierbij aan de uitlijning en vouw- en snijlijnen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw design perfect past op de pouch. Met een optionele visualisatie 3D laten we jouw toekomstige verpakkingen zien, waarna we deze drukklaar maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen.

Advies nodig voor pouch verpakking

Advies nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je advies nodig welk type verpakking voor jouw product geschikt is?

Vraag advies aan
× Advies nodig?